Digitale fotografie

Digitale fotografie heeft een enorme vlucht genomen, maar voor het verwerken van beeldmateriaal, het retoucheren van foto's en/of het bijkleuren is expertise vereist. Artic multimedia levert deze expertise. U kuntvoor diverse vragen over digitale fotografie altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Het proces

Scannen is een vak apart, iedereen kan met een eenvoudige en goedkope scanner een scan maken. Voor echt hoge resolutie scans van uitmuntende kwaliteit is specialisme vereist en speciale hardware. Graag tonen wij vrijblijvend op basis van een afspraak u graag het verschil aan tussen gewone scans en hoge resolutie scans.

Artic multimedia is in staat boeken, foto's tot A3 formaat, dia's en films te digitaliseren.

Stock Materiaal & uniek fotomateriaal

Voor het leveren van stockmateriaal & uniek fotomateriaal bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met u neemt artic multimedia de mogelijkheden door.

 

U kunt bij ons foto's laten retoucheren. Of het nu gaat om portretfotografie of het verwijderen van stof op echte foto's. In onze studio kunnen wij uw materiaal op extreem hoge resolutie scannen, verbeteren en digitaal opleveren via onze speciale server als download, op CD of DVD of door het materiaal op een online archivering website te plaatsen, zie 'online archivering'

Online archivering

Naast het digitaliseren kan artic multimedia bij het digitaliseren van grote hoeveelheden materiaal ook een compleet online archief website aanbieden. De online archief website website kunt u gebruikers aanmaken en deze specifieke rechten toekennen. Zo kunt u klanten en/of bezoekers laten inloggen, door het archief laten browsen, zoeken met behulp van een geavanceerd zoeksysteem, en het mogelijk maken bestanden op zeer hoge resolutie te laten downloaden. Ook kan artic multimedia, indien gewenst, hier een betaalsysteem aan koppelen zodat u uw archief te koop aan kunt bieden aan derden.

 

M.a.w. artic multimedia kan naast het aanbieden van het digitaliseren van alle bestanden deze ook direct middels een online archief systeem plaatsen. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij u in praktijk hier een demo van kunnen tonen.

Digitale fotografie