Animatie (2D en 3D)

Een animatie kan een complexe informatiestroom vertalen naar een verbluffend eenvoudige weergave. Maar een animatie kan ook gewoon entertainen of, nog beter, allebei. 

Of het nu gaat om een 2D- of 3D-animatie, de doelgroep en de doelstelling bepalen in belangrijke mate welke technieken ingezet kunnen worden; niet andersom.

Design

Past uw website niet meer bij uw activiteiten of uw huisstijl niet meer bij de uitstraling van uw bedrijf? Heeft u een 2D- of 3D-illustratie nodig of gewoon een ontwerp voor een visitekaartje?

Artic multimedia heeft alle expertise in huis om uw doel van a tot z te realiseren. Of het nu gaat om het lanceren van een compleet nieuwe website, het vervaardigen van een reclamefilm of om een kaart naar uw relaties te sturen.

Videoproducties

Weer eens wat anders dan een jaarverslag! Een korte film is een geweldig reclamemedium voor uw bedrijf, of u nu in de wegenbouw of de marketing werkzaam bent. Wij maken het storyboard, filmen, interviewen, ontwerpen animaties, monteren, post productie werkzaamheden, schrijven de begeleidende teksten en regelen, indien nodig, de voice-over.

 

U kunt uw bedrijfsfilm op een wijze aanleveren dat u het kunt presenteren op uw website. Vanzelfsprekend kunnen wij uw film ook op dvd of blu-ray (inclusief hoesontwerp) aanleveren. Een prachtig cadeau voor relaties of een wervend middel voor potentiële klanten.

Enkele klanten van artic multimedia