Welkom in de wereld van 3D-animatie en -stills

Sinds 1999 houdt artic multimedia zich bezig met het produceren van 3D-producties. Van animatie tot het vervaardigen van 3D-stills of het toepassen van 3D-trucages voor televisiecommercials.

 

3D leent zich uitstekend voor een productpresentatie en, aan de hand van animatie, het presenteren van een totaalplaatje. Of het nu gaat om een televisiecommercial of een animatie die voor een videopresentatie wordt gebruikt. Voor o.a. Witteveen+Bos heeft artic multimedia in de presentatiefilms 3D-animatie toegepast. U kunt de verschillende voorbeelden hiervan zelf hier bekijken.

Mini Cooper - Workflow

Van 3D-draadmodel tot volledige illustratie. Hier kunt u zien hoe in verschillende stappen een complete 3D-illustratie tot stand komt.

Het proces

Artic multimedia heeft zich op verschillende gebieden gespecialiseerd wanneer het gaat om het produceren van een 3D-animatie en/of -stills (plaatjes). Of u nu zoekt naar een geanimeerd karakter of een illustratie van een product. Rechts treft u enkele 3D-stills aan; het productieproces van een paar lijnen tot een totaalbeeld.

Enkele 3D-illustraties
Van lijntekening tot concept