Contact

Klik op het plaatje voor een meer gedetailleerde mapArtic Multimedia is gevestigd in de gezellige Helmersbuurt in Amsterdam. Op loopafstand van het beroemde Vondelpark.

Vanaf het Centraal Station in Amsterdam

Als u op Amsterdam Centraal Station aankomt, kunt u aan de westerzijde van het station tramlijn 17 nemen. U stapt uit bij de halte Jan Pieter Heijestraat (Kinkerstraat). Via de Nicolaas Beetsstraat loopt u richting de brug. Over de brug bevindt u zich op de Jacob van Lennepkade. Sla direct rechtsaf en loop langs de kade naar nummer 293.

Met de auto

Als u zich eenmaal op de ringweg A10 rondom Amsterdam bevindt, neemt u de afslag richting Den Haag (8.2 km). Dan neemt u de afslag Osdorp/S106 richting de Cornelis Lelylaan/S106. (350m). Voorts slaat u rechtsaf bij de Cornelis Lelylaan en gaat u verder op de S106 (1.2km). Sla linksaf bij de Rhijnvis Feithstraat (79m) en daarna linksaf bij het J.J. Cremerplein (22m). Neem dan de 1e afslag rechts om op het J.J. Cremerplein te blijven (180m). Sla rechtsaf bij de Derde Kostverlorenkade (140m). De Derde Kostverlorenkade draait iets naar rechts en gaat over in de Jacob van Lennepkade.

Openbaar vervoer

Voor een beschrijving van deur tot deur kunt u het beste gebruik maken van www.9292ov.nl of www.anwb.nl.

Afspraak & Nieuwsbrief

U kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken. U kunt ons hierover een e-mail sturen of even contact opnemen.

U kunt zich ook opgeven voor onze nieuwsbrief, u ontvangt deze viermaal per jaar. Artic multimedia stuurt u dan een kleine selectie uit de projecten die in ontwikkeling zijn of zijn afgerond.

De gevevens voor e-mail, telefoon en de mogelijkheid uzelf op te geven voor de nieuwsbrief treft u hier in het rechterkolom aan.

Contactinformatie
Adres:
Jacob van Lennepkade 293
Postbus 78084
1070 LP Amsterdam

Tel:
. 31 (0)20 4707652
Fax: 31 (0)20 4707654

E-mail:
info@artic.nl

De nieuwsbrief wordt eenmaal per kwartaal verzonden naar alle abonnees.