Schuberg Philis, GUI ontwerp

Arctic multimedia heeft voor Schuberg Philis  een nieuw 'graphic user interface' (GUI) concept bedacht, uitgewerkt en gepresenteerd. De essentie van deze ontwerpen toont hoe de notificaties, die de diverse projecten van Schuberg Philis genereren, intern effectief en efficiënt gereorganiseerd en afgehandeld kunnen worden. Schuberg Philis heeft de schermvoorstellen uitgewerkt tot een technisch werkend platform om deze binnen de organisatie te presenteren en te testen.

Samenwerking

Artic multimedia heeft verder als taak om naast het visualiseren van het voorgestelde concept de gewenste veranderingen tijdens het testproces, in samenspraak met Schuberg Philis, in kaart te brengen en deze verder uit te werken.

In het kort, Schuberg Philis

Schuberg Philis is een innovatieve private onderneming en kwalitatief hoogwaardige speler op het gebied van bedrijfskritische outsourcing. Het bedrijf richt zich exclusief op applicatie-infrastructuren die 24 uur per dag beschikbaar moeten zijn. Schuberg Philis garandeert 100% functionele beschikbaarheid en neemt de integrale verantwoordelijkheid voor deze bedrijfskritische applicatie-infrastructuren. Schuberg Philis werkt voor organisaties die professioneel risicomanagement vereisen, en tegelijkertijd snel en flexibel moeten kunnen inspelen op de continue veranderingen in hun markt.

Schuberg Philis
Artic portfolio Werk