Polar Conservation Organisation

PCO LogoPCO staat voor Polar Conservation Organisation. PCO is een stichting met als doelstelling het verzekeren van een duurzame toekomst voor de twee poolgebieden.

Doelstellingen

Voorlichting creëren voor bezoekers en de zakelijke markt en om politieke leiders te informeren en op te leiden over de betekenis van beide poolgebieden en de invloed die zij op mondiale kwesties hebben. De website dient als platform voor globale uitwisseling van kennis en deskundigheid. Ook moet de website internationale samenwerking bevorderen.

Huisstijl

IciclesPCO vroeg artic multimedia om een  complete huisstijl, van logo tot de volledig uitgewerkte website, te ontwikkelen. Artic multimedia heeft een concept ontwikkeld met 'sneeuw' als thema. Veel wit en grijstinten die de website lay-out in balans moeten houden en waarbij de focus ligt op de inhoud.

 

Met duidzenden artikelen is PCO internationaal gezien de nummer één portal voor nieuws over de poolgebieden wanneer u op zoekt bent naar nieuws over de twee pool gebieden.

De website biedt naast heel veel artikelen ook een hoeveelheid films in diverse categorieen, e-mail postkaarten, muziek, fotomateriaal, webcams en nog veel meer specifieke media onderdelen aan.

 

De technische realisatie van de PCO website lag in handen van derden.

Illustraties
Artic portfolio Portfolio