IJburg, een nieuw gezicht

Logo IJburg Accountants & AdviserusIJburg Accountants & Adviseurs betreft een (regionaal) opererend fullservice accountantskantoor voor het MKB. Een echt Amsterdams bedrijf met een no-nonsens mentaliteit en een cliëntgerichte pragmatische aanpak. IJburg Accountants & Adviseurs streeft naar het aangaan en in stand houden van langdurige relaties met cliënten, maar ook met onze medewerkers, op basis van wederzijds begrip en vertrouwen.

 

Klik hier voor een uitvergrotingPersoonlijke relatie

Klanten kunnen bij IJburg Accountants & Adviseurs terecht voor administratie, belastingaangiften, een jaarrekening, tussentijdse cijfers en/of advies. Persoonlijk advies, want IJburg Accountants & Adviseurs gaat voor een directe en persoonlijke relatie. Een relatie waar wij van denken dat dat klant als ondernemer behoefte aan heeft.

Doelgerichtheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en betrokkenheid vormen de basis van de dienstverlening. De mensen van IJburg Accountants & Adviseurs (zowel accountants als fiscalisten) zorgen ervoor dat de klant zich kan concentreren op waar de klant goed in is: ondernemen en het halen van het maximale rendement.

Restyling

IJburg Accountants & Adviseurs heeft artic multimedia gevraagt de website opnieuw vorm te geven. De oude website bestond uit standaard blokken en een lay-out dat niet tot de verbeelding sprak. Dat 'beeld' rijmt niet met de doelstelling die IJburg Accountants & Adviseurs hanteert. Voor de nieuwe uitstaling heeft artic multimedia eerst enkele schetsen gemaakt, één voorbeeld hiervan ziet u rechts onder illustraties, en na overleg met de de klant dit uitgewerkt in een website die u hier kunt bekijken. 

IJburg website
Artic portfolio Selecties van ons werk