Alice Well

Alice WellJurjen Kraan is eigenaar van Alice Well een gerenommeerd animatie en illustratiebureau in Nederland. Klanten als Unilever, KPN, Philips, het Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport en vele anderen hebben inmiddels beroep gedaan op de creatieve talenten werkzaam bij Alice Well. De oude website was echter aan vernieuwing toe. Jurjen Kraan, eigenaar van Alice Well, benaderde artic multimedia om hiervoor concept illustraties voor te ontwerpen.

Uniek concept

In samenspraak met Jurjen Kraan kwamen wij tot de conclusie dat de nieuwe website zowel zakelijk als een zeer creatieve uitstraling moest krijgen. Wij van artic multimedia waren van mening dat de creaties van Alice Well als bedrijf centraal moesten staan. Niet teveel informatie, het werk en de kwaliteit daarvan spraken voor zichzelf. Daarom is de website bewust heel minimalistisch wat betreft opzet, slechts drie categorieën, Home, Animatie en Illustratie als pagina's. Maar dat betreft ook gelijk in een notendop waar Alice Well voor staat.

Groot, groter, grootst!

De website achtergrond bestaat uit het werk van Alice Well, deze kan via het CMS, Content Management Systeem, worden vervangen. De achtergrond illustratie sluit naadloos aan de randen van de browser. Dit maakt vooral indruk als de website op volledige grootte op de monitor wordt gezet. Het concept hierachter is eenvoudig en krachtig; het werk van Alice Well spreekt voor zichzelf, dit mag naar onze mening, groots worden gepresenteerd. 

Illustraties
Artic portfolio Selectie van ons werk