Een online archief, is dat nu nodig?

Vandaag de dag worden veel documenten digitaal verzonden, opgevraagd of online bekeken. Een groot voordeel is dat met uw eigen online archief al uw documenten zoals foto's, dia's en tekstdocumenten voor de bezoekers die u toelaat toegankelijk zijn. Middels een online beheersysteem kunt u zelf bepalen welke bezoeker toegang krijgt en in welke onderdelen de bezoeker documenten kan bekijken, downloaden of zelfs kan bewerken. U hoeft dus niet bang te zijn dat onbevoegden toegang krijgen tot uw archief.

U bepaalt zelf wie op uw archief terecht kan

Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als u iemand tijdelijk toegang wilt geven in de geschiedenis van uw bedrijf. Ook kunt u gelijktijdig besluiten een privé archief online te plaatsen waar alleen uw vrienden en/of uw familieleden toegang tot krijgen maar niet tot uw zakelijke archief. Het systeem is zo ingericht dat personen die geen toegang krijgen tot specifieke onderdelen van uw archief ook deze onderdelen niet als optie terugzien in uw online archief, bijvoorbeeld als onderdeel in een menu. De bezoeker ziet dus enkel en alleen de onderdelen waar hij/zij daadwerkelijk bevoegd is om deze te bekijken. 

Legio voordelen

Verder hoeft u niet langer in uw archief op zoek naar het juiste document, video- of audiofragment of op zoek te gaan naar de juiste foto. Wij faciliteren in het digitaliseren van uw complete archief. De voordelen zijn legio en wij informeren u graag, geheel kosteloos, wat ons systeem voor u kan betekenen. Een korte opsomming van de voordelen hebben wij in de vorm van de tien grootste voordelen voor u op een rijtje gezet. U kunt deze voordelen hier lezen.

BeheersysteemBeheer zelf uw archief